Over

Wie ben ik?

Al jaren heb ik een ontzettende passie voor huizen kopen, verbouwen en inrichten in Amsterdam. Ik doe dit dan ook met veel plezier.
Na een hele intensieve en drukke baan heb ik besloten het roer om te gooien. Alhoewel ik al een studie bedrijfskunde en communicatie aan de UT achter de rug heb, besloot ik in een jaar de studie binnehuisarchitect op te pakken. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Zodoende werk ik nu 4 dagen in de week bij het prachtige bedrijf Hearst, die met de titels Vogue, de Jan, National Geographic, Quote etc, mij elke dag inspireert. Vrijdag en zaterdag spendeer ik helemaal aan Interieurvanmies. De mooie mix van een kantoorbaan en een eigen onderneming vind ik geweldig.
Ik maak veel content voor de site, Instagram en Youtube en doe veel online inrichtprojecten.
Het feit dat ik ze veel online doe maakt denk ik een groot verschil. Het is sneller, gemakkelijker en er zijn zo ontzettend veel middelen beschikbaar om ook vanaf afstand precies te zien wat je kan doen. I love it!

Zoals jullie misschien weten heb ik net mijn eigen huisje aan het Vondelpark helemaal verbouwd. Mocht je willen zien hoe dat gegaan is, kan je natuurlijk altijd de youtube filmpjes of Instagram bezoeken.

Liefs,

Mies